به گزارش جام جم آنلاین ، وضعیت واکسیناسیون در ایران هفته به هفته بهتر می شود. هم اکنون آمار 115 دوز به ازای هر 100 شهروند است.
واکسیناسیون عمومی در جهان از دسامبر 2020 در بریتانیا آغاز شد. اکنون کشورهای مختلف با واکسن های مختلف این واکسیناسیون را انجام می دهند.
نقشه زیر وضعیت واکسیناسیون را نشان می دهد. کشورهای پررنگ تر بهترین وضعیت و کمرنگ تر بدترین وضعیت واکسیناسیون علیه ویروس کرونا را دارند.
در کل قاره آمریکا به غیر از نیکاراگوئه، هائیتی بقیه کشورها در وضعیت خوب و متوسط واکسیناسیون هستند.
در آفریقا وضعیت همچنان به شدت بحرانی است و در بسیاری از کشورها چیزی به نام واکسیناسیون وجود ندارد. مراکش با 130 دوز به ازای هر 100 شهروند تنها کشوری در این قاره است که واکسیناسیون انجام می دهد. البته در جنوب این قاره هم واکسیناسیون آغاز شده است.
در آسیا نیز بدترین وضعیت همچنان مربوط به کشورهای افغانستان، قرقیزستان، یمن، عراق و سوریه و ارمنستان است.
اروپا و کشورهای حوزه اقیانوسیه (به جز پاپوآ و گینه نو) نیز وضعیت خوبی در واکسیناسیون دارند.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد