به گزارش جام جم آنلاین بوشهر،آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با قدردانی از تلاش مدیرعامل و کارکنان این شرکت در خدماترسانی به جامعه هدف اظهار داشت: خدمات شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در تابستان امسال در مقایسه با تابستان سال قبل قابل تقدیر و سپاس است چراکه امسال مشکلات به حداقل رسید.
وی با اشاره نقش مهم آب در زندگی و حیات بشرگفت:آب یکی از اساسی ترین نیازهای حیاتی بشری هست که درصورت عدم وجود آن در یک منطقه موجب مهاجرت ویا بیماری و مشکلات دیگری می شود وبه همین دلیل آب موضوعی مهم و استراتژیک می باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بحران آب شرب در استان بوشهر تاریخی است تصریح کرد: عدم برنامهریزی در تأمین آب شرب استان بوشهر به 80 تا 90 سال قبل برمیگردد چراکه تأمین آب شرب خارج از استان نشان از بحران است که سالهای متمادی این استان با این مشکل مواجه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم