معاون وزیر بهداشت :

۸۰ درصد کادر درمان دست‌کم یکبار گرفتار کرونا شده‌اند

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۸۰ درصد اعضای کادر درمان دست‌کم یکبار دچار عارضه و بیماری کووید ۱۹ شده‌اند و بسیاری از همکاران همچنان گرفتار عوارض این بیماری هستند.
کد خبر: ۱۳۴۵۸۰۸
به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ، عباس عبادی در آیین افتتاحیه هشتمین دوره طرح زائران رضوی سازمان اوقاف و امور خیریه، ویژه کادر درمان در مشهد افزود: قبل از همه گیری کرونا نگاه مردم و دوربین رسانه ها به سمت کارکنان سلامت به شکل فعلی نبود، اما شیوع کرونا فرصتی به نظام سلامت داد تا با یک شبه رزمایش توان و ظرفیتهای خود را بررسی کرده و زیرساختهای خود در حوادث را مورد آزمون قرار دهند.
وی با تجلیل از زحمات همه اقشار مختلف کارکنان بخش درمان و سلامت گفت: ایران به دلیل مهاجرپذیری و مسائل دیگر بیشتر از سایر کشورها گرفتار شده و به کانون شیوع کرونا تبدیل شد اما مجموعه درمان با پشتیبانی که به واسطه سرمایه های ارزشمند اجتماعی این بخش داشت مورد حمایت قرار گرفت.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از طرف دیگر همه گیری کرونا فرصتی برای کادر درمان فراهم کرد تا مردم کشورمان از ظرفیتها و مسائل بخش بهداشت و درمان مطلع شوند.
در قالب هشتمین طرح زائران رضوی سازمان اوقاف هزار و ۴۰۰ نفر از کادر درمان و مبلغان جهادی عرصه درمان در سفر زیارتی به مشهد مورد تجلیل و تکریم قرار می گیرند که در سه مرحله نخست از این طرح چهاربخشی، کادر درمان و در بخش چهارم این برنامه زیارتی، مبلغان جهادی عرصه سلام حضور دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها