در پی اعلام از سرگیری مذاکرات وین مطرح شد

چین و روسیه: به پیشبرد مذاکرات احیای توافق هسته ای کمک می کنیم

وزارت امور خارجه چین در بیانیه ای از گفت و گوی تلفنی معاون وزیر امور خارجه این کشور با همتای روسی اش خبر داد و گفت که آن ها تاکید کرده اند از حل و فصل سیاسی موضوع هسته ای ایران مشترکا حمایت خواهند کرد.
کد خبر: ۱۳۴۵۷۵۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، وزارت امور خارجه چین امروز پنج شنبه اعلام کرد که این کشور به پیشبرد مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین کمک خواهند کرد.

طبق گزارشی که وزارت خارجه چین از مکالمه تلفنی ما ژائو معاون وزیر امور خارجه این کشور با سرگئی ریابکوف همتای روسی اش در این باره ارائه داده است، چین و روسیه آماده ادامه دادن تعامل استراتژیک با یکدیگر هستند و به طور مشترک به پیشبرد حل و فصل سیاسی مسئله هسته‌ای ایران کمک خواهند کرد.

وزارت خارجه چین اعلام کرد: این دو دیپلمات چینی و روسی در این مکالمه تلفنی درباره طیف گسترده‌ای از مسائل اتفاق نظر داشته اند.

بیانیه وزارت امور خارجه چین همچین تاکید کرد که بازگشت به برجام [توافق هسته ای]باید با در نظر داشتن منافع تمامی طرف‌های ذی نفع در توافق و بر اساس احترام دوجانبه انجام شود.

به گزارش ایسنا، گفت و گوی طرف‌های روسی و چینی در پی این مطرح می‌شود که علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان دیروز در پیامی توییتری نوشته بود: در تماس تلفنی با آقای انریکه مورا، آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذر ماه [۲۹ نوامبر]در وین مورد موافقت قرار گرفت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها