به گزارش جام جم آنلاین، گم شدن، دزدی و ... دلیلی است برای ردیابی گوشی همراه است که افراد به دنبال یادگیری روش آن هستند.
مردم اغلب میپرسند که آیا میتوانند تلفن خود را ردیابی و پیدا کنند یا اینکه آیا شخص دیگری میتواند تلفن آنها را ردیابی کند.
پرتکرارترین سوالها در این زمینه شامل مواردی همچون، چگونه یک شماره تلفن را به صورت رایگان ردیابی کنیم؟ چگونه گوشی را با شماره IMEI پیدا کنیم؟ چگونه با استفاده از نقشه گوگل گوشی را ردیابی کنیم؟ است، که معمولاً پرسیده میشود و ما قصد داریم در این گزارش به آنها بپردازیم.
چگونه با استفاده از شماره IMEI یک شماره تلفن را ردیابی کنیم؟
شماره IMEI روی گوشی، یکی از شناسههای کلیدی دستگاه است. شماره IMEI چیزی است که در صورت گم شدن گوشی به پیدا کردن آن کمک میکند.
در واقع از آنجایی که هر تلفن دارای یک شماره IMEI منحصر به فرد است، با استفاده از پورتال IMEI میتوان برای ردیابی گوشی اقدام کرد.
چگونه یک شماره تلفن را به صورت رایگان ردیابی کنیم؟
در جهان امروز، یک برنامه برای هر چیز وجود دارد! چندین برنامه ردیابی گوشی در گوگل پلی و اپ استور وجود دارد که به شما کمک میکند گوشی خود را ردیابی کنید. برای این کار باید شماره تلفن ارائه شده را وارد کنید. البته در صورتی که گوشی خود را گم کرده باشید و یا دزدیده شده باشد، سیم کارت شما ممکن است دور انداخته شود و این روش بی فایده شود.
چگونه گوشی خاموش را ردیابی کنیم؟
شما فقط میتوانید گوشی های خاموش آیفون را ردیابی کنید. در این دستگاه شما یک ویژگی به نام مکان بلوتوث (Bluetooth location) دارید که به شما امکان میدهد آیفون خود را پیدا کنید.
فرقی هم نمیکند که دستگاه باتری نداشته باشد یا به اینترنت متصل نباشد، شما همچنان میتوانید مکان گوشی خود را ردیابی کنید. مجددا توجه داشته باشید که این امکان فقط در آیفون وجود دارد.
چگونه یک گوشی را بدون اتصال داده ردیابی کنیم؟
این امکان در هر دو دستگاه اندروید و آیفون وجود دارد. چندین برنامه نقشه خوانی میتوانند گوشی را بدون شبکه داده ردیابی کنند.
این به این دلیل است که سنسور GPS در تلفن دو روش برای ردیابی موقعیت مکانی دارد، که دومی شامل GPS کمکی میشود. با استفاده از این روش، میتوانید یک تلفن را بدون اتصال داده ردیابی کنید.
چگونه محل تماس تلفنی را ردیابی کنیم؟
برای این کار نیز برنامههایی وجود دارند. میتوانید مکان تماس تلفنی را از طریق یک برنامه ردیابی کنید. برنامه در اینجا از شماره IMEI و GPS گوشی برای یافتن مکان تماس تلفنی استفاده میکند.
در اینجا، برنامهها از نزدیکترین دکل تلفن همراه استفاده میکنند که برای برقراری تماس تلفنی استفاده شده است. این ویژگی به فرد امکان میدهد مکان تماس تلفنی را ردیابی کند.
چگونه موقعیت مکانی گوشی هوشمند خود را ردیابی کنیم؟
امروزه هر دو پلتفرم اندروید و iOS، راههای آسانی را برای یافتن موقعیت مکانی گوشی شما ارائه میدهند. در تلفنهای اندرویدی، میتوانید موقعیت مکانی گوشی خود را با استفاده از Google Maps ردیابی کنید.
همچنین میتوانید از Find My Device در Android و Find My Phone در آیفون برای ردیابی موقعیت مکانی خود استفاده کنید. برای ردیابی موقعیت گوشی باید اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید.
چگونه با استفاده از نقشه گوگل گوشی را ردیابی کنیم؟
همانطور که قبلا ذکر شد، میتوانید یک گوشی را با استفاده از نقشه گوگل در گوشی اندروید خود ردیابی کنید.
زمانی که گوشی اندرویدی شما گم شده یا به سرقت میرود، با استفاده از قابلیت «دستگاهم را پیدا کن» میتوانید به موقعیت مکانی گوشی دسترسی داشته باشید و یا نسبت به پاک سازی اطلاعات و قفل کردن آن از راه دور اقدام نمایید. این قابلیت از طریق جیمیل (Gmail) گوشی شما را ردیابی میکند.
برای این کار ابتدا باید وارد اپلیکیشن Find My Device شوید که به ردیابی گوشی کمک میکند. در این مرحله چند پیش نیاز وجود دارد، اگرچه برای مثال، باید وارد حساب گوگل خود که به تلفن شما مرتبط است، شوید.
به طور کلی، ردیابی تلفن چندان پیچیده نیست. با این حال باید چند اطلاعات کلیدی برای ردیابی تلفن ارائه دهید. شماره IMEI، شماره تلفن شما، حساب مرتبط و سایر جزئیات از این دست برای ردیابی تلفن بسیار مهم هستند. از آنجایی که فقط صاحبان دستگاهها این جزئیات را دارند، این روش به حفظ امنیت و محافظت کمک میکند.
اگر مکان یابی و اینترنت دستگاه شما روشن باشد در این بخش، مکان تقریبی گوشی خود روی نقشه را مشاهده خواهید کرد. سایر گزینههایی که در این قسمت مشاهده میکنید شامل: پخش صدا، ایمن کردن دستگاه و پاک کردن دادههای دستگاه است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد