به دست حشد شعبی رخ داد؛

دفع حمله داعش به کرکوک عراق

در استان صلاح الدین انجام شد

عملیات ضد تروریستی ارتش عراق / بازداشت ۷ عنصر تکفیری داعش

نیروهای ارتش عراق طی عملیاتی گسترده در استان «صلاح الدین» ۷ عنصر تکفیری داعش را شناسایی و بازداشت کردند.
کد خبر: ۱۳۴۱۲۵۶

به گزارش جام جم آنلاین، سلسله عملیات‌های ضد تروریستی نیروهای ارتش عراق در نقاط مختلف این کشور ادامه دارد. نیروهای عراقی عملیات جدیدی را علیه تکفیری ها در استان صلاح الدین ترتیب دادند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش عراق در جریان عملیات مذکور مواضع تروریست‌ های تکفیری را در هم کوبیدند. منابع امنیتی اعلام کردند که در این عملیات ۷ عنصر تکفیری داعش شناسایی و بازداشت شدند.

این درحالی است که چندی پیش نیز نیروهای امنیتی عراق طی عملیاتی گسترده در استان کرکوک توانستند مقادیر زیادی از راکت‌های متعلق به تکفیری های داعش را کشف کنند.

گفتنی است، در ادامه تحولات امنیتی عراق، چندی پیش هم شماری از عناصر تروریستی داعش قصد داشتند به مناطق از استان دیالی نفوذ کنند که دخالت به موقع نیروهای مقاومت «حشد الشعبی» مانع از تحقق هدف آنها شد.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها