رئیس جمهور: امیدوارم گام بلندی برای امنیت خلیج فارس و دریای عمان برداریم
فارس: رئیسجمهور پیش از ترک تهران به مقصد امارات و عمان ابراز امیدواری کرد که گام بلندی در جهت امنیت منطقه خلیج فارس و دریای عمان برداشته شود.
کد خبر: ۱۳۴۰۳۷
محمود احمدینژاد رئیسجمهور صبح امروز یکشنبه پیش از ترک تهران به مقصد امارات و عمان در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران گفت: سیاست قطعی ایران توسعه و تحکیم روابط با کشورهای همسایه وبرادر است، کشورهای منطقه علاوه بر سوابق تاریخی و فرهنگی امروز منافع مشترکی نیز دارند.
وی با اشاره به تمایل طرفین برای ارتقای سطح روابط افزود: امارات از کشورهای دوست است که سطح روابط ایران و این کشور خصوصا9 در مسایل اقتصادی گسترده است و ما به دعوت امیر امارات به این کشور سفر میکنیم.
احمدینژاد تجارت ، انرژی ، سرمایهگذاری مشترک ، مسایل کشورهای اسلامی و همکاریهای منطقهای بخصوص امنیت خلیج فارس را از جمله مسایل مورد بحث در سفر پیش رو عنوان کرد و ادامه داد:عمان از دوستان قدیمی ایران است که با هم همکاریهای پایدار و مستحکمی داریم. وی ادامه داد: صنعت ، انرژی ، همکاریهای تجاری و همکاریهای منطقهای در خلیج فارس و دریای عمان در دستور کار ما قرار دارد.
رئیسجمهور با بیان اینکه ارتباط با همسایگان از اولویتهای جمهوری اسلامی است تاکید کرد: امیدوارم این سفر گام بلندی در جهت صلح ، امنیت و پیشرفت منطقه خلیج فارس باشد. دقایقی پیش رئیسجمهور برای سفری سه روزه به امارات و عمان ، تهران را ترک کرد.