اعتراض کشورهای عدم تعهد به عدم بی طرفی رئیس ژاپنی آژانس

فارس: کشورهای جنبش عدم تعهد مخالفت خود را با گزارش جانبدارانه رئیس ژاپنی اجلاس بررسی ان پی تی اعلام کردند.
کد خبر: ۱۳۳۸۳۹

کشورهای جنبش عدم تعهد همچنین مانع از درج گزارش رئیس آژانس در اسناد این کنفرانس (اولین کمیته مقدماتی بازنگری 2010 معاهده منع سلاحهای کشتار جمعی) شدند.
بر اساس این گزارش، کشورهای عدم تعهد صریحا نامتوازن بودن گزارش و درج نشدن دیگر گزارشها به خصوص گزارشهای کشورهای عدم تعهد در گزارش مذکور را مغایر بیطرفی رئیس اجلاس دانستند.
اجلاس بررسی ان پی تی در شرایطی روز جمعه به پایان رسید که علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در وین در پی بنبست به وجود آمده توسط کشورهای غربی در مورد نیل به اجماع بر سر دستور کار نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده انپیتی و لاینحل باقی ماندن موضوع تا هفته دوم نشست، طی بیانیهای ضمن تشریح وضعیت بوجود آمده به دلیل سوءمدیریت رئیس نشست در عدم مشورت با کشورهای صاحبنظر و استفاده ابزاری آمریکا از وی در جهت منافع خود گفت: «رئیس باید تسهیل کننده زمینه های مذاکرات باشد نه اینکه خود طرف بحث شود.
متاسفانه آقای آمانو در بعضی موارد از خود عدم انعطاف نشان داد؛ وی می توانست به راحتی با تغییر فرمول پیشنهادی خود شرایط را تغییر دهد اما با انعطاف ناپذیری در مواضع و عدم شفافیت در مشورتهایی که انجام داد موجب پیچیده تر شدن اوضاع شد.»
اجلاس تدارکاتی بازنگری پیمان «ان.پی.تی» از تاریخ 10 تا 21 اردیبهشت (30 آوریل تا 11 می) در وین برگزار شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها