معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان خبر داد

مرزهای شلمچه و چذابه مسدودند / عودت مراجعه‌کنندگان به مبداء

معاون امنیتی استانداری خوزستان:

مرزهای شلمچه و چذابه در ایام اربعین بسته‌اند

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان با اشاره به آغاز پیش ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در سامانه سماح، گفت: تردد صرفا از طریق هوایی انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۳۳۷۱۶۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، ولی‌اله حیاتی اظهار کرد: بنا بر اعلام کشور عراق، تردد زائران اربعین حسینی از مرز‌های زمینی چهارگانه ایران ممنوع است بنابراین در ایام اربعین، مرز‌های شلمچه و چذابه بسته هستند.

 وی افزود: از مردم می‌خواهیم به سمت مرز‌ها حرکت نکنند. هیچ موکب یا ایستگاه خدمات‌رسانی نیز در مرز‌ها یا مسیر‌های منتهی به مرز‌ها مستقر نخواهد شد.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان بیان کرد: پیش ثبت نام در سامانه سماح از روز دوشنبه آغاز می‌شود و تردد زائران به صورت هوایی خواهد بود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، در خصوص افزایش تعداد پذیرش زائران ایرانی در مراسم اربعین حسینی، گفت: منتظر اعلام میزان افزایش زائران هستیم، اما باز هم تردد صرفا از طریق هوایی انجام خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها