وزارت اطلاعات تکمیل پرونده جزایری را به تعلیق سه قاضی موکول کرد

فارس: وزیر اطلاعات گفت:اگر دستگاه قضایی سه قاضی پرونده شهرام جزایری را تعلیق کند تا اجازه تحقیق از آنان را بدست آوریم ، پرونده را تکمیل و به قوه قضائیه تحویل میدهیم.
کد خبر: ۱۳۳۶۵۸

محسنی اژهای در پاسخ به سئوالی درباره تحویل پرونده شهرام جزایری به قوه قضائیه اظهار داشت: متأسفانه هنوز پرونده جزایری به قوه قضائیه داده نشده و دلیل آن هم این بوده است که ما درخواست کردیم از سه قاضی در این زمینه تحقیق شود و برای تحقیق از قاضی هم اول باید قاضی تعلیق شود.
وی افزود: هنوز موفق نشدهایم حکم تعلیق این سه قاضی را بگیریم.
وزیر اطلاعات که هنگام عیادت از آیتالله فاضل لنکرانی در یکی از بیمارستانهای تهران با صدا و سیما سخن می گفت خاطرنشان کرد: بنابراین اگر در همین روزها، این سه قاضی را تعلیق کنند و اجازه تحقیق از آنان را بدست آوریم، پرونده را تکمیل و به قوه قضائیه تحویل می دهیم؛در غیر این صورت ناچاریم که پرونده را در همین مرحله کنونی تحویل دهیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها