موقوفات هـرمزگان ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاری در فعالیت های شیلاتی هرمزگان

مدیر کل شیلات هرمزگان در ارتباط با  ارتقای تعاملات بین دستگاهی و هم افزایی با مدیر كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان در دیدار کرد.
مدیر کل شیلات هرمزگان در ارتباط با  ارتقای تعاملات بین دستگاهی و هم افزایی با مدیر كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان در دیدار کرد.
کد خبر: ۱۳۳۵۸۴۲

به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان،مدیر کل شیلات هرمزگان در ارتباط با  ارتقای تعاملات بین دستگاهی و هم افزایی با مدیر كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان در دیدار کرد.


عبدالرسول دریایی در این دیدار گفت: فراهم ساختن فرصت مناسب برای اشتغال،توسعه و رونق اقتصادی در جامعه همواره از اولویت های این اداره کل است و شیلات هرمزگان از هر فرصت سازنده و ظرفیت مناسبی در این راستا استقبال می کند.


وی اظهار کرد: موقوفات هـرمزگان با همکاری اداره كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان می تواند به ظرفیتی مناسب برای تکثیر و پرورش ماهیان دریایی تبدیل  گردد که بی شک با ایجاد ارزش افزوده در موقوفات همراه خواهد بود.


در ادامه  این نشست،حجت الاسلام والمسلمن مهدیان مدیر كل اوقاف و امور خيريه استان هرمزگان  ارتقای تعاملات بین دستگاهی و هم افزایی  ضروری و سازنده خواند و گفت: موقوفات هـرمزگان ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاری در پرورش میگو و ماهی را دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها