به گزارش جام جم آنلاین لرستان: مرضیه قنبریان افزود: با توجه به اهمیت بند نشانهگذاری در خصوص فرآوردههای غذایی، رعایت موارد اعلام شده طبق استانداردهای ملی مربوطه بر روی بستهبندی فرآوردههای تولیدی در صنایع غذایی الزامی است.
وی ادامه داد: در خصوص برچسب فرآوردههای غذایی، مواردی از قبیل؛ انطباق ابعاد علامت استاندارد با دستورالعمل نشانهگذاری، درج علامت استاندارد در محل قابل رویت، اندازه مناسب و خوانا بودن علامت استاندارد و کد ده رقمی درج شده بر روی محصول، افزایش اندازه علامت استاندارد با افزایش ابعاد بستهبندی، درج نام و نوع فرآورده مطابق با استاندارد ملی به صورت مشخص، خوانا، فونت یکسان و بزرگتر از برند تجاری و سایر مشخصات اسمی و وشتن نوع کاربرد فرآورده غذایی بر روی برچسب و انطباق آن با استاندارد ملی مربوط بایستی توسط کلیه تولیدکنندگان صنایع غذایی رعایت شود.
مدیرکل استاندارد لرستان تصریح کرد: در صورت عدم رعایت موارد اعلام شده به واحدهای تولیدی صنایع غذایی، پس از اتمام مهلت مقرر، این اداره کل نسبت به تعلیق پروانه استاندارد فرآورده مربوطه به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد اقدام مینماید.