به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، بر اساس یک مطالعه بزرگ ، محققان به این نتیجه رسیده اند که هر روز یک فنجان قهوه خطر ابتلا به بیماری ناشی از ویروس کرونا را کاهش می دهد.
در این تحقیق گسترده که در آمریکا انجام شد دانشمندان سوابق 40 هزار بزرگسال را تجزیه و تحلیل کردند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که قهوه می تواند بدن یک فرد را از کرونا محافظت کند.
آنها معتقدند که این ماده (قهوه) حاوی مواد شیمیایی گیاهی تقویت کننده سلامتی است که ممکن است سیستم ایمنی را بهبود ببخشد.
این مطالعه افزود ، بخشی از سبزیجات در روز اثر مشابهی دارد.
اما به نظر نمی رسد چای و میوه کمکی به محافظت بدن در تقابل با بیماری کرونا کند؛ از سویی دیگر رژیم غذایی حاوی گوشت های فرآوری شده زیاد - مانند سوسیس و کالباس - احتمال بیماری شدید را افزایش می دهد.
نتایج این تحقیق در مجله تغذیه آمریکا منتشر شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد