بررسی لایحه دو فوریتی اصلاح قیمت گازوئیل در جلسه آینده مجلس

فارس: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی لایحه دو فوریتی تغییر و اصلاح قیمت گازوئیل را آغاز کردند.
کد خبر: ۱۳۲۱۸۷

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس بررسی لایحه اصلاح و تغییر قیمت گازوئیل را که دو فوریت آن در جلسه علنی دیروز به تصویب رسیده بود آغاز کردند ولی به دلیل اتمام وقت جلسه علنی ادامه آن به جلسه بعدی مجلس موکول شد.
در بررسی کلیات این لایحه تنها 2 مخالف و یک موافق به ایراد سخن پرداختند و کلیات این لایحه رای گیری نشد. دولت این لایحه را در قالب لایحه دو فوریتی اصلاح بند (و) تبصره (13) قانون بودجه سال 1386 کل کشور به مجلس ارائه کرده است.
نمایندگان پیش از این در بند (و) تبصره 13 قانون بودجه سال 86 مصوب کردند که قیمت هر لیتر نفت گاز (گازوئیل) از ابتدای خرداد سال 86 ، 45 تومان تعیین گردد و دولت با ارائه این لایحه خواستار حذف این قسمت و اصلاح و یا بازگشت قیمت گازوئیل از 45 تومان به 16 تومان شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها