به گزارش جام جم آنلاین، میان وعده به عنوان یک وعده غذایی کوچک که در بین وعده های اصلی صبحانه، ناهار و شام مصرف می شود، تامین کننده بخشی از انرژی و مواد مغذی موردنیاز فرد است. در برنامه غذایی کودکان توجه به میان وعده ها و انتخاب مواد غذایی مناسب همانند وعده های اصلی حائز اهمیت است.
میان وعده ای که کودک در طول روز مصرف می کند نباید جایگزین هیچکدام از وعده های غذایی اصلی شود. بلکه توصیه می شود با فاصله دو ساعت تا وعده بعدی خورده شود.
در میان وعده ها مانند وعده های اصلی باید از پنج گروه غذایی شامل میوه و سبزی، شیر و لبنیات، مغزها، نان و غلات، گوشت و حبوبات به صورت متعادل و متنوع مصرف شود.
انتخاب های صحیح غذایی در میان وعده کودکان به تامین انرژی و مواد مغذی موردنیاز رشد جسمی و مغزی کودک کمک می کند.
خوردن مواد غذایی نظیر شیر پاستوریزه کم چرب، ساندویچ نان و پنیر، ساندویچ تخم مرغ، ذرت بو داده کم نمک، کنجد، گردو و سایر مغزها، خرما، انجیر خشک، کشمش، نخودچی، میوه و سبزی تازه در میان وعده تامین کننده بخشی از نیاز روزانه کودک به انرژی، پروتئین، اسیدهای چرب ضروری، آهن، کلسیم، روی و سایر مواد مغذی موردنیاز برای رشد و تکامل و حفظ سلامت عمومی کودک است.
در حالی که مصرف بی رویه تنقلات در میان وعده، علاوه بر کاهش اشتهای کودک و کاهش تمایل به دریافت وعده های اصلی، ذائقه کودک را به سمت غذاهای شور و پرچرب سوق می دهد که خطر چاقی، پرفشاری خون، دیابت، بیماری های قلبی و پوکی استخوان را در بزرگسالی در پی خواهد داشت.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم