با یکی از یکی از غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی آشنا شوید؛

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ ایرانی

عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند

فوت و فن تهیه سالاد پیازچه

سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است.
کد خبر: ۱۳۱۶۹۵۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب‌تر است. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد و طعم جذابی را خلق می‌کند.

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: ۳ لیوانسینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: ۲ لیوانخیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوانپیازچه نگینی خرد شده: ۱ لیوانشوید خرد شده: سه چهارم لیوانماست خامه‌ای: نصف لیوان
 
طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:

۱. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.
۲. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه‌ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
۳. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.
فوت و فن‌ها:
- می‌توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.
- به جای سینه مرغ می‌توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.
- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می‌شود تا سس بیشتری مصرف کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها