وعده آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره تقویت سامانه گنبد آهنین

به رغم آغاز اجرای آتش‌بس در غزه پس از ۱۱ روز درگیری، رئیس‌جمهور آمریکا به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وعده داد که سامانه گنبد آهنین را به روزرسانی و تقویت کند.
کد خبر: ۱۳۱۶۵۷۶

به گزارش جام جم آنلاین، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وعده داد که سامانه گنبد آهنین را به روزرسانی و تقویت کند.

وی توافق آتش‌ بس میان حماس و رژیم صهیونیستی را که امروز(جمعه) وارد مرحله اجرایی شده، ستود و به خانواده‌های فلسطینی و اسرائیلی که نزدیکانشان را در جنگ از دست دادند، تسلیت گفت.

بایدن بر حمایت انسانی آمریکا از نوار غزه تأکید کرد.

وی همچنین گفت: ما فرصت واقعی برای پیشرفت داریم و من متعهد شده‌ام که در این راه تلاش کنم. من از نقش مصر برای رسیدن به توافق آتش‌ بس میان اسرائیل و گروه‌های فلسطینی قدردانی می‌کنم. توافق آتش‌ بس فرصت واقعی برای پیشبرد امور است.

بایدن گفت: من معتقدم که فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها به یک اندازه حق دارند در امنیت و آرامش و آزادی و دموکراسی زندگی کنند.

منبع: ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها