به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ رئیس پلیس راه استان اظهار داشت: حادثه واژگونی اتوبوس حوالی ساعت 7 صبح امروز ( 7 اردیبهشت) مقابل قرارگاه منطقه ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رخ داد.
وی خاطرنشان کرد: در این حادثه 5 نفر از سرنشینان اتوبوس دچار آسیب شده و توسط نیروهای امداید سریعا به مراکز درمانی منتقل شدند.
سرهنگ حیدری علت وقوع این حادثه را عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه به علت سرعت بالا، خستگی و لغزنده بودن جاده عنوان کرد.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با بیان اینکه سرعت و سبقت های غیرمجاز عامل نیم بیشتری از سوانح رانندگی هستند، گفت: این دو تخلف سرعت عمل راننده در مواجه با خطر را به طرز محسوسی کاهش می دهد.
وی با بیان اینکه متاسفانه این دومین حادثه رانندگی طی 72 ساعت اخیر است که به علت سرعت زیاد و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه رخ می دهد، گفت: در حادثه قبلی هم یک دستگاه پراید که از استان های مرکزی کشور عازم کرمانشاه بود در کمربندی کنگاور واژگون شد که مرگ 2 نفر و زخمی شدن 3 تن را به همراه داشت.
سرهنگ حیدری با اشاره به استقرار 85 گشت پلیس در جاده های استان، از توقیف 72 ساعته خودروهایی خبر داد که در طول مسیر 2 تخلف حادثه ساز را مرتکب شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی