
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین بوشهر،شهردار بندر بوشهر در مراسم افتتاح کانون قرآن و عترت با قدردانی از اقدام شایسته سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری در اجرای برنامه های مذهبی و گسترش مفاهیم قرآنی گفت:بندر بوشهر در سال جاری به عنوان پایتخت قرآنی ایران معرفی شده است .در همین راستا مدیریت شهری ،برنامه های مختلف و متعددی برای توسعه فرهنگ قرآنی شهروندان در دستور کار قرار دارد .
حسین صالحیان افزود:راه اندازی کانون قرآن و عترت باعث ترویج و گسترش هر چه با شکوهتر مفاهیم قرآنی در بدنه شهرداری و جامعه می شود.
سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر هم با اشاره به اهمیت بالای قرآن و لزوم ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه گفت: بوشهر در سال ۱۴۰۰ بهعنوان پایتخت قرآنی کشور انتخاب شده و امیدواریم افتتاح این کانون همراه با تدوین برنامههای منسجم، گام مهمی در راستای تبدیل این بندر به شهری مانوس با قرآن باشد.
مسعود غلامزادهفرد،با قدردانی از همراهی اعضای شورا و شهرداری بوشهر در افتتاح این کانون اضافه کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر با افتتاح کانون قرآن و عترت (نورالمهدی)، اهدافی نظیر برنامهریزی در جهت توسعه و تعمیق فعالیتهای قرآن و عترت،حمایت، هدایت و نظارت بر امور و فعالیتهای قرآن و عترت را دنبال خواهد کرد.
در این مراسم رئیس شورا، نائبرئیس کمیسیون فرهنگی شورا، شهردار بندر بوشهر، مدیرکل تبلیغات اسلامی، معاونت فرهنگی سپاه، رئیس دفتر امام جمعه معظم ، سرپرست، معاون و جمعی از کارکنان سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر حضور داشتند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: