با بدرقه سوزناک مردم قائمشهر؛

«نادر دست نشان» در خانه ابدی آرام گرفت

پیکر بازیکن، کاپیتان و سرمربی پیشین تیم فوتبال نساجی مازندران در خانه ابدی آرام گرفت.
کد خبر: ۱۳۱۱۲۳۲

به گزارش جام جم آنلاین مازندران مراسم تشییع پیکر مرحوم نادر دست نشان که روز ۲۷ فروردین به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت، امروز شنبه در قائمشهر برگزار شد و پیکر وی در خانه ابدی آرام گرفت.

 

مرحوم دست نشان سال‌ها به عنوان بازیکن و کاپیتان برای تیم نساجی بازی کرده و یکی از مردان ماندگار این تیم بود و از سوی هواداران لقب «امپراطور» را به خود اختصاص داد. وی در دهه ۶۰ از سوی علی پروین به تیم پرسپولیس دعوت شد اما به دلیل مصدومیت شدید نتوانست به تیم تهرانی بپیوندد و تمام طول دوران فوتبالش را در نساجی سپری کرد.

 

دست نشان سابقه هدایت تیم‌های مختلف لیگ برتر را در کارنامه داشت و چند تیم لیگ دسته اول را هم به لیگ برتر رساند. وی در سن ۶۲ سالگی به دلیل ابتلا به کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها