jamejamonline
آذربایجان غربی کد خبر: ۱۳۱۰۹۸۲   ۲۷ فروردين ۱۴۰۰  |  ۱۳:۰۰

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: بیش از 270 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های استان به صورت روزانه تولید می‌شود که این میزان بیش از نیاز مصرف استان است.

به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان غربی؛  امید خلیل زاده از تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در استان از ۲۵ فروردین لغایت ۲۳ اردیبهشت اجرا می شود.
وی افزود: تمامی مراکز نگهداری و عرضه از قبیل مراکز تولید ، توزیع و عرضه ، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها ، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی،‌کارگاه های فرآوری و بسته بندی ، به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و و فرآورده‌های خام دامی در اقصی نقاط سطح استان توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به 85  نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری تحت کنترل و نظارت ویژه قرار خواهند گرفت و بطور مستمر بازرسی می شوند.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی  ادامه داد: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، تمامی مردم باید از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کنند و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه داشته باشند.

* تولید روزانه گوشت مرغ بیش از نیاز مصرف استان 

وی همچنین به تولید و عرضه روزانه بیش از 270 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های استان اشاره کرد و گفت : با توجه به اینکه نیاز روزانه استان 210 تا 230  تن می‌باشد این میزان تولید روزانه بیش از نیاز مصرف استان است. 
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: