
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، جعفر مروارید در دیدار با هنرمندان موسیقی مقامی شهرستان خوشاب افزود: قوشمه و سرنا، یک نوع سبک زندگی است، موسیقی که بر اساس نیاز زندگی، طبیعت و احساسی که روح زندگی به انسان می دهد، پدید آمده است.
وی افزود: موسیقی اصیل، اصالتش از زندگی، تاریخ و سنت های کهن گرفته شده است، اما باعث تاسف است که این امتداد و تاثیر گذاریش، همراه با آن نیت خالص، اندیشه و عقیده ای که اساتید این رشته نسل به نسل منتقل کرده اند، مورد حمایت لازم قرار نگرفته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در این جلسه، تاکید کرد: پژوهش و آمار جامع از هنرمندان این رشته، سند فرهنگی- هنری، برای ادامه این مسیر خواهد بود.
وی افزود: در این زمان که کشور گرفتار بیماری کرونا شده است و امکان اجراهای زنده نیست، باید به سمت اجراهای مجازی رفت و زمینه اجراهای مجازی این هنرمندان ایجاد شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اهدای هنرکارت به 5 نفر از اهالی موسیقی این روستا گفت: باید موارد حمایتی برای تمامی این هنرمندان پیگیری شود و ما سعی خواهیم کرد درجه هنری و اهدای هنر کارت برای تمام اساتید موسیقی این منطقه تحقق پیدا کند.
در این دیدار حسین یزدان پناه، مسوول نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی خوشاب گفت:روستای عادل آباد در شهرستان خوشاب، روستایی با 200 خانوار است که کلیه این روستا، هنرمند و نوازنده موسیقی هستند. این روستا که از کردهای کرمانج شمال خراسان هستند و به این منطقه کوچ کرده اند از گذشته تا حال به نوازندگی اشتغال دارند، ما سعی کردیم ساماندهی در امور این هنرمندان انجام شود و تاکنون 40 نفر از این هنرمندان در صندوق اعتباری هنر ثبت نام کرده اند، معرفی این هنرمندان و موسیقی اصیل این منطقه از برنامه هایی است که در دستور کار این نمایندگی قرار گرفته است.
در این دیدار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از سلطان محمد عاشق، محمود محمودی نژاد و علی اصغر عاشق پیشکسوتان موسیقی مقامی خوشاب تقدیر و تجلیل کرد.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی