استاندار در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی تصریح کرد

هدف‌گذاری ۷۲۰ میلیون دلاری صادرات غیرنفتی از استان گیلان برای سال آینده

جانشین رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا گیلان اعلام کرد

ممنوعیت شکل‌گیری دورهمی و تجمع در بوستان‌ها و فضای سبز در روز طبیعت

جانشین رئیس ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا گیلان اعلام کرد : بر اساس مصوبات شصت و دومین جلسه ستاد ملی و نیز ستاد استانی کرونا هرگونه شکل گیری و برپایی دورهمی و تجمع در بوستان ها و فضای سبز در گیلان در روز طبیعت ممنوع است.
کد خبر: ۱۳۰۸۹۳۷

به گزارش جام جم آنلاین گیلان، محمود قاسم نژاد با بیان این مطلب تاکید کرد : در این راستا شهرداری ها در تعامل و هماهنگی با نیروی انتظامی نسبت به اطلاع رسانی و نظارت شدید بر بوستان‌ها و فضای سبز اقدام می کنند.

وی در خصوص محدودیت تردد در این ایام در استان افزود : محدودیت تردد طبق مصوبات ستاد کرونا از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد در همه شهرستان های استان با وضعیت های آبی، زرد، نارنجی و قرمز برقرار بوده و به روال گذشته کسانی که در این ساعات با وسایط نقلیه شخصی تردد کنند، جریمه می شوند.

قاسم نژاد تصریح کرد : محدودیت تردد شبانه از زمان آغاز طرح مدیریت هوشمند، برقرار بوده و همچنان هم ادامه دارد و مختص روز طبیعت و ۱۳ فروردین نبوده و نیست و تا زمانیکه ستاد ملی کرونا دستور به لغو آن نداده ، اعمال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها