بر اثر وقوع 3 انفجار انتحاری در روز گذشته در شهر دارالبیضاء ، 5 نفر کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند.
کد خبر: ۱۳۰۷۴۸
به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، سه مجری این انفجارها نیز در این حوادث کشته شدند و یک تروریست نیز هدف گلوله افراد پلیس قرار گرفت و کشته شد.
یک پلیس در یکی از انفجارها کشته و دو پلیس دیگر نیز زخمی شدند.
خبرنگار الجزیره در مغرب گفت: یکی از افارد انتحاری که گفته می شود ایوب الرایدی نام دارد برادر کسی است که ماه گذشته خود را در کافی نتی در همین شهر منفجر کرد.
انتحاری اول خود را در اولین ساعت روز گذشته هنگامی که پلیس منزل محل سکونت وی را محاصره کرده بود ، خود را منفجر کرد. وی به اتهام دست داشتن در انفجار کافی نتی در دارالبیضاء در 11 مارس گذشته تحت پیگرد قانونی بود.
پلیس همچنین با تیراندازی به طرف یک تروریست دیگر که قصد فرار داشت ، وی را کشت.
تروریست دوم بعدازظهر روز گذشته در همان مکان خود را منفجر کرد که باعث کشته شدن بازجوی پلیس و زخمی شدن یک پلیس و یک کودک شد.
در غروب روز گذشته نیز تروریست سومی پس از ناتوانی برای فرار از حلقه محاصره پلیس خود را منفجر کرد.
پلیس تاکنون در تحقیقات خود در خصوص انفجار کافی نت ، 31 نفر را بازداشت کرده و همچنان در تعقیب متهمان دیگر است.