مواد لازم برای مرغ پنجابی :
کره: ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
ران مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:
کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد