
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، سردار تقی مهری گفت: با توجه به تامین واکسن مننژیت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضروری است مشمولان متقاضی اعزام به خدمت سربازی این واکسن را تزریق کنند.
وی افزود: مشمولان برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود می بایست با در دست داشتن برگ واکسیناسیون که از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) دریافت کرده اند به یکی از مراکز بهداشتی وزارت بهداشت و درمان برای تزریق واکسن مننژیت و دوگانه (دیفتری و کزاز) مراجعه و برگ ممهور به مهر مرکز بهداشت را برای ثبت درخواست اعزام به خدمت به دفاتر پلیس+۱۰ ارائه کنند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در پیام رسان سروش به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: