به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم
گوجه گیلاسی: یک کیلو و پانصد گرم
شبت (تازه): 60 گرم
سیر: 6 الی 8 حبه
آب: 5 پیمانه
شکر: 5 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش: یک دوم پیمانه
دانه فلفل سیاه: 5 الی 6 عدد
چاشنی های دلخواه: به مقدار لازم
نمک: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه
سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شوید تازه حبه های سیر را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید.
آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.
گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید.
سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید.
مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است