در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصرایران
آرد | 1 کیلو گرم |
شیر ولرم | 1 لیوان |
آب ولرم | یک و نیم لیوان |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
خمیر مایه | 10 گرم |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق مرباخوری |
ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و کنار بگذارید نت به عمل بیاید. سپس آب، نمک، روغن مایع و خمیر مایه ی به عمل آمده را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آورید. (ممکن است مقداری آرد کمتر یا بیشتر احتیاج داشته باشد). روی آن را سلفون بکشید و با پارچه بپوشانید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
در این حین به سراغ تهیه ی مواد گوشتی بروید.
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
فلفل سبز | 4 عدد |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
آب | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوام |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
رب فلفل | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | نصف لیوان |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل پرک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل تند | نصف قاشق چایخوری |
ابتدا پیاز را با رنده ی درشت رنده کنید و در یک کاسه بزرگی بریزید گوجه فرنگی را هم رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. سپس جعفری را ریز خرد کنید و اضافه کنید. نمک و فلفل و روغن مایع و آب و رب فلفل و رب گوجه و گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و همه ی مواد را با هم خوب ورز بدهید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس روی آن ها سلفون بکشید و در یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.
زمانی که خمیرتان آماده شد و حجم آن 2 برابر شد، پف خمیر را بگیرید و از خمیر به اندازه ی یک پرتقال بردارید و روی سطح کار را آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید سپس آن را داخل تابه قرار بدهید و از مواد سریع روی آن بریزید و روی شعله ی ملایم قرار بدهید زمانی که زیر خمیر کمی طلایی شد و پخت آن را داخل سینی فر بچینید و گریل روی آن را روشن کنید تا مواد گوشتی آن هم بپزند. دقت کنید نسوزد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم