مهلت ثبت نام دوره فراگیر کارشناسی دانشگاه پیام نور تمدید نخواهد شد
واحد مرکزی خبر: معاون آموزشی دانشگاه پیام نور اعلام کرد مهلت ثبت نام دوره فراگیر در مقطع کارشناسی این دانشگاه تمدید نخواهد شد.
کد خبر: ۱۲۹۸۹۲
دکتر ابوالحسنی در مصاحبه تلفنی با خبرنگار ما گفت متقاضیان شرکت در مقطع یادشده تا بیستم فروردین فرصت دارند برای ثبت نام خود از طریق پست و یا اینترنت اقدام کنند.
معاون اموزشی این دانشگاه همچنین افزود ثبت نام این دوره در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در اسفند سال گذشته انجام شد و به پایان رسید.
ابوالحسنی گفت شرکت کنندگان در دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی کارشناسی ارشد و دکترا برای استفاده از خدمات اموزشی و کلاسهای رفع اشکال می توانند تا پایان فروردین به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: بر اساس دستور العمل ثبت نام دوره های فراگیر در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد متقاضیان استفاده از خدمات اموزشی در این دوره ها موظف به پرداخت هزینه هستند اما شرکت کنندگان دوره فراگیر در مقطع دکترا بدون پرداخت وجه می توانند از خدمات اموزشی و کلاسهای رفع اشکال استفاده کنند.
معاون اموزشی دانشگاه پیام نور در این باره تاکید کرد هیچیک از مراکز و موسسات اموزشی غیر پیام نور مورد تائید این دانشگاه نیست.
ابوالحسنی افزود با توجه به اینکه ثبت نام در مقطع کارشناسی تا بیستم فروردین ادامه دارد و شرکت پست میزان تعداد دفترچه های خریداری شده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را به این دانشگاه اعلام نکرده است هنوز
نمی توان امار دقیق از تعداد شرکت کنندگان در دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.