سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم ترشی خیار چنبر | |
خیار چنبر | ۲ کیلوگرم |
سیر | ۶ حبه |
فلفل تند | ۵ عدد |
سبزی معطر | ۲ قاشق غذاخوری |
سیاه دانه | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه | به مقدار کافی |
ابتدا خیارها را پس از شستشو به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و مقداری سرکه نیز اضافه می کنیم.
توجه داشته باشید که باید به اندازه ای سرکه اضافه کنیم که روی سطح خیارها را بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد. زمانی که سرکه جوش آمد کف های روی آنرا با قاشق می گیریم.
در این مرحله پس از گرفتن کف های روی ترشی قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سیاه دانه را داخل یک تابه مناسب چند دقیقه تفت می دهیم تا عطرش بلند شود، سپس به قابلمه ترشی اضافه می کنیم.
پس از اینکه دمای ترشی با دمای محیط یکسان شد، سبزی معطر خشک شده را به همراه فلفل تند و سیر اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا ترشی را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم.
در این مرحله شیشه های حاوی ترشی را به مدت یک هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم ترشی کمی ملایم تر باشد می توانیم سرکه را با آب جوشیده شده مخلوط کنیم تا طعم ملایمتری داشته باشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد