
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۱۰ عدد |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
سیر | ۵ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه خورش گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گوجه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و یا با گوشت کوب کاملا له می کنیم.
در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و سیر ها را زیر و رو می کنیم تا عطر زردچوبه به خورد آن برود.
پس از اینکه سیر و زردچوبه با هم یکدست شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و در صورت سالم بودن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.
مجددا همان تابه را می شوییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه ها کاملا کشیده شود و سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، ترکیب سیر و تخم مرغ های سرخ شده را به گوجه اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
حالا کمی زمان می دهیم تا خورش به خوبی جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدودا ۱۰ دقیقه بعد خورش گوجه ما آماده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم و خورش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد