یه ترشی خوشمزه و عالی

طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

برای درست کردن ترشی چاغاله بادام ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک کرده شستشو دهید...
کد خبر: ۱۲۹۷۹۷۳

طرز تهیه ترشی چاغاله بادامبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام

  •  چاغاله:بادام 1 کیلو
  • نمک:به مقدار لازم
  • سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

طرزتهیه 

برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .

بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده شود.

سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک شود و پوستش جمع شود.

چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میشود.

چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها