حوادث یزد؛ سوانح رانندگی

۵ مصدوم در تصادف تریلی و مینی بوس در محور نائین به اردکان

رئیس جمعیت هلال احمر اردکان از تصادف دو دستگاه تریلی و مینی بوس در محور نائین به اردکان و مصدوم شدن پنج نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۷۰۴۵
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از صداوسیما مرکز یزد، جواد کمال آبادی گفت: این حادثه در ۵۰ کیلومتری پایگاه امداد و نجات امامزاده سیدنورالدین احمد محور (نایین به اردکان) به وقوع پیوست.

۵ مصدوم در تصادف تریلی و مینی بوس در محور نائین به اردکان
وی افزود: پس از اعلام به مرکز هلال احمر، نیرو‌های پایگاه امداد و نجات جاده‌ای هلال احمر اردکان (مستقر در پایگاه امام زاده سید نورالدین احمد) با یک دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودرو نجات به محل حادثه اعزام شدند.
 
کمال آبادی با بیان اینکه در این حادثه راننده تریلی مصدوم و نیاز به رهاسازی داشت گفت: با اعلام این حادثه از سوی عوامل اورژانس و نیاز به رهاسازی مصدوم، پس از امدادرسانی و رهاسازی مصدوم با ست نجات توسط نجاتگران هلال احمر، بوسیله آمبولانس اورژانس به نزدیک‌ترین مرکز درمانی انتقال داده شد.
 
رئیس جمعیت هلال احمر اردکان با اشاره به مصدومیت پنج نفر در این حادثه و انتقال آنان به مراکز درمانی تصریح کرد: یکی از مصدومان مینی بوس نیز پس از اقدامات اولیه درمانی با آمبولانس هلال احمر به بیمارستان شهید ضیایی اردکان منتقل شد.
 
وی تاکید بر رعایت جوانب احتیاط در امر رانندگی، از عموم مردم خواست که به محض مواجه با چنین حوادثی نجاتگران هلال احمر را از طریق تماس با شماره ۱۱۲ مطلع سازند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها