با تصویب مجلس

اساتید و مدرسین حوزه علمیه می‌توانند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که اساتید دانشگاه‌ها و مدرسین حوزه علمیه نیز بتوانند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شوند.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۸۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس و در جریان بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با الحاق یک بند به ماده یک این طرح موافقت کردند.
 
به موجب مصوبه مجلس شورای اسلامی اساتید دانشگاه با رتبه استاد تمام، دانشیار با ۱۰ سال سابقه تدریس و مدرسین حوزه علمیه با ۱۰ سال سابقه تحصیل در سطوح عالی حوزه‌های علمیه می‌توانند در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند.
 
محمدرضا میرتاج‌الدینی - نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی - پیشنهاد ‌دهنده این بند الحاقی گفت: شرایطی در این طرح برای ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته که فقط محدود به سه قوه شده است و نخبگان علمی بیرون گذاشته شده‌اند، باید شرایطی فراهم شود تا افراد علمی بتوانند در انتخابات حضور پیدا کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها