در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمابانو
رشته عربی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرمی ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
کرم کارامل آماده ۲ بسته
شیر ۴ لیوان
شیرعسلی ۱ بسته
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه :
رشته را ریز کرده با کره به مدت ۲ دقیقه تف میدهیم و کف ظرف مورد نظر ریخته بعد کرم کارامل و سس آماده اش را باز کرده و همراه شیر روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا حل شود و بعد کمی که از حرارت افتاد روی رشته ها ریخته و ظرف را برای مدت کمی در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد بعد یک لایه بیسکوییت روی تمام مواد چیده و در این فاصله پنیر خامه ای و شیر عسلی را با همزن زده تا یکدست شود و روی بیسکوییت ها میدهیم و دسر را تزیین کرده و مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مواد به خورد هم بروند
*نکته : به دلیل اینکه رشته ها کل مواد کاراملی را جذب میکنند این دسر باید در روز سرو درست شود تا حالت خیسی و نرم شدگی زیادی نداشته باشد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: