سخنگوی وزارت بهداشت تغذیه صحیح را عاملی برای مقابله با بیماریهای ویروسی خواند و گفت: با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا جلوگیری کرد.

وی افزود: توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است استفاده کنید.
لاری ادامه داد: از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید. در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی یا کباب نیمپز جدا خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ ایمنی بدن کمک میکند.