به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
هندوانهها را به شکل مکعب خرد کرده و داخل کیسههای پلاستیکی زیپدار قرار دهید. سعی کنید آب هندوانه را داخل کیسه نریزید. کیسهها را داخل فریزر قرار دهید تا هندوانهها کاملا یخ بزند. زمان کافی برای یخ زدن هندوانهها حدود ۵ تا ۶ ساعت است. نکتهای که باید در این مرحله توجه کنید این است که هیچ وقت هندوانهها را داخل ظرف در فریزر قرار ندهید چون به لبههای ظرف میچسبند و جدا کردن آنها کار سختی است.
مخلوط کن را آماده کنید. هندوانههای یخزده را از فریزر بیرون بیاورید و همراه با مقدار کمی آب هندوانه داخل مخلوط کن بریزید. آب هندوانه بیشتر برای بهتر مخلوط شدن هندوانهها استفاده میشود.
مخلوط کن را با سرعت پایین شروع کنید و شروع به هم زدن هندوانهها بکنید. هم زدن با سرعت بالا ممکن است هندوانهها کامل مخلوط نشوند.
یخ در بهشت آماده است. آن را داخل لیوان ریخته و با برشهای مثلثی هندوانه تزیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت