ترشی خرمالو یه ترشی خاص و بی نظیر

طرز تهیه ترشی خرمالو

ترشی خرمالو یکی از خوش طعم ترین ترشی ها است، که می توانید این ترشی را آماده و در کنار برنج، ماکارونی و غذاهای دیگر سرو کنید
کد خبر: ۱۲۹۳۵۶۹

طرز تهیه ترشی خرمالو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا 

مواد لازم:

  • خرمالو : ۵۰۰ گرم
  • سرکه : نصف لیتر
  • برگه زرد آلو : ۲۵۰ گرم
  • تمر هندی : نصف بسته
  • خرما بدون هسته : ۲۵۰ گرم
  • سیاه دانه : نصف قاشق مربا خوری
  • تخم گشنیز : نصف قاشق مربا خوری
  • پودر گلپر : نصف قاشق مربا خوری
  • طرز تهیه ترشی خرمالو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی خرمالو :

ابتدا خرمالو ها را شسته، خرد کرده درون مخلوط کن بریزید، تا یکدست شوند، اگر خرد کردن را با دست انجام می دهید حتما پوست آن را بگیرید تا شکل نا مناسبی به ترشی ندهد،

در مرحله بعد طرز تهیه ترشی خرمالو, سرکه را به مدت ده دقیقه بگذارید در روی حرارت بجوشد، زیرا جوشاندن سرکه مانع کپک زدن آن می شود، درون ظرفی سرکه بریزید

تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه کرده، برگه زردآلو راکه ده ساعت درون سرکه خیسانده ایم و کاملا نرم شده اند را همراه به تمرهندی و خرمای هسته گرفته شده چرخ کنید تا به صورت یکنواخت در آیند، در مرحله بعد پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد اضافه کرده، مقداری از سرکه را به مواد نرم شده اضافه کنید و طعم آن را بچشید، درب شیشه بسته و ترشی خرمالو را در مکانی خنک قرار دهید. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده می شود. لازم به ذکر است، می توانید خرمالوها را نگینی ریز و یا خرمالو را به طور کامل درون سرکه قرار دهید

نوش جان

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها