در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
ابتدا خرمالو ها را شسته، خرد کرده درون مخلوط کن بریزید، تا یکدست شوند، اگر خرد کردن را با دست انجام می دهید حتما پوست آن را بگیرید تا شکل نا مناسبی به ترشی ندهد،
در مرحله بعد طرز تهیه ترشی خرمالو, سرکه را به مدت ده دقیقه بگذارید در روی حرارت بجوشد، زیرا جوشاندن سرکه مانع کپک زدن آن می شود، درون ظرفی سرکه بریزید
تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه کرده، برگه زردآلو راکه ده ساعت درون سرکه خیسانده ایم و کاملا نرم شده اند را همراه به تمرهندی و خرمای هسته گرفته شده چرخ کنید تا به صورت یکنواخت در آیند، در مرحله بعد پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد اضافه کرده، مقداری از سرکه را به مواد نرم شده اضافه کنید و طعم آن را بچشید، درب شیشه بسته و ترشی خرمالو را در مکانی خنک قرار دهید. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده می شود. لازم به ذکر است، می توانید خرمالوها را نگینی ریز و یا خرمالو را به طور کامل درون سرکه قرار دهید
نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم