برگر مرغ خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه برگر مرغ خانگی

عبارت همبرگر مرغ ظاهرا بین ایرانی ها تا حدودی جا افتاده است، پس ما هم ترجیح میدهیم از عبارت همبرگر مرغ استفاده کنیم، هرچند که استفاده از عبارت برگر مرغ صحیح تر است.
کد خبر: ۱۲۹۳۵۳۳

طرز تهیه برگر مرغ خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

  • مرغ چرخ کرده 450 گرم
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • روغن 5 قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه ای مقدار لازم 
  • نمک و فلفل مقدار لازم
  • آرد سوخاری 100 گرم
  • نان همبرگر 4 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • طرز تهیه برگر مرغ خانگی

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی

 

 

مرحله اول:

برای تهیه برگر مرغ خانگی ابتدا لازم است مرغ را به خوبی بشویید و پوست ها و استخوان آن را جدا کنید. سپس به کمک چرخ گوشت، گوشت مرغ را کاملا چرخ کنید

مرحله دوم:

حالا پیاز ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن ها را رنده ی ریز کنید و با گوشت مرغ مخلوط کنید.

 

مرحله سوم:

تخم مرغ، فلفل، نمک و آرد سوخاری را به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا خمیری یک دست حاصل شود.


 

 

مرحله چهارم:

خمیر را خوب ورز دهید و سپس آن را به مدت 2 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم مواد جذب هم شود. پس از این مدت، خمیر برگر مرغ را از یخچال خارج کرده و به چند قسمت تقسیم کنید. بعد به کمک دست گرد و تخت کنید تا به شکل همبرگردرآید.

 

مرحله پنجم:

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، همبرگر مرغ را سرخ کنید تا حدی که نسبتا طلایی مایل به قهوه ای شود. پس از سرخ شدن، تکه ای پنیر ورقه ای روی هر برگر بگذارید تا ذوب شود. سپس برگر را درون نان قرار دهید و با کاهو، خیارشور، گوجه، انواع سس ها، سیب زمینی سرخ کرده و… سرو نمایید. نوش جان!

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها