گز از شیرینی و تنقلات استان اصفهان

طرز تهیه کامل و خانگی گز

اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید
کد خبر: ۱۲۹۳۳۱۲

طرز تهیه کامل و خانگی گز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم برای گز :

  • شکر : 250 گرم
  • گلوگز مایع:375 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 5 عدد
  • گلاب مرغوب : 3 تا 4 ق غ
  • مفز دلخواه پسته ، بادام و یا فندوق : 100 تا 150 گرم
  • آب : 3/4 پیمانه
  • آرد سفید : مقداری
  • طرز تهیه کامل و خانگی گز

طرز تهیه گز لقمه ای:

ابتدا مغزیجات مورد نظرتان را بر روی حرارت ، بدون روغن ،کمی تفت دهید تا برشته شوند و از خامی در بیایند.

در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار دهید تا شکر حل شود و آب داغ شود.

ولی به جوش نیاید. (حتما روی حرارت شعله پخش کن بگذارید) بعد از حل شدن شکر گلوکز را اضافه کنید و با لیسک و یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا زمانی که شهد کشدار شود و به اصطلاح نخ بدهد.

در این فاصله سفیده تخم مرغ را هم با دور تند هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا پف کند و حجمش دو برابر شود. بعد گلاب را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

باید مراقب باشید که شهد در حین هم زدن به جوش نیاید.

شهد را بین دو انگشت تست کنید تا به مرحله نخ دادن برسد ، یعنی بین دو انگشت کش بیاید.

وقتی شهد آماده شد ، مقداری از آن را داخل سفیده هم زده میریزیم تا هم دما شوند و بعد از کمی هم زدن همه سفیده را داخل قابلمه شهد میریزیم و به صورت پارویی مواد را هم میزنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها