به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر،IAC یک هولدینگ آمریکایی است که برندهای مختلفی در بیش از ۱۰۰ کشور جهان دارد و در حوزه رسانه و اینترنت فعالیت می کند.
سخنگوی گوگل در یک بیانیه ایمیل شده در این باره اعلام کرد: ما همچنان به مذاکره درباره سیاست های فروشگاه کروم با شرکتIAC ادامه می دهیم و هم اکنون نیز برخی از افزونه های توسعه یافته در این شرکت را حذف کرده ایم. ما مشغول بررسی افزونه های باقیمانده و اجرای سیاست هایمان هستیم و هنوز درباره وضعیت IAC تصمیمی نگرفته ایم.
چندی قبل وال استریت ژورنال فاش کرد گوگل مشغول تصمیم گیری درباره وضع جریمه های سنگین برای شرکت مذکور است زیرا روش های بازاریابی آن را فریبکارانه می داند.
در این گزارش اشاره شده بود گوگل متوجه شدهIAC درباره افزونه های مرورگر کاربرانش را فریب می دهد وحتی ممکن است آلفابت این محصولات را در مرورگر کروم ممنوع کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید