به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایلنا، تیم فوتبال شهرخودرو خراسان که در نیمه اول دیدار با ذوبآهن موفق شده بود با تک گل امین قاسمینژاد به اولین گل خود دست یافته و با پیروزی به رختکن برود در نیمه دوم هم دست از حملات پرتعداد خود برنداشت.
امین قاسمینژاد که در نیمه اول با خطای مدافع ذوبآهن بر روی احمد الجبوری شهرخودرو، پنالتی شهرخودرو را تبدیل به گل کرده بود در نیمهدوم هم با یک شوت سرضرب دومین گل تیمش را وارد دروازه حریف اصفهانی کرد.
شاگردان سید مهدی رحمتی در این بازی چندین موقعیت خوب دیگر را هم روی دروازه حریف خلق خلق کردند که با درخشش گلر ذوبآهن و بدشانسیهای زیاد بر تعداد گلهای نماینده خراسان اضافه نشد.
شهر خودرو با این پیروزی 7 امتیازی شد و به رتبه پنجم جدول رسید. ذوب آهن هم با همان سه امتیازی که داشت، در رتبه سیزدهم جدول باقی ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است