قیمت هیچ قلم دارویی در 6ماهه نخست سال 86افزایش نمی یابد
ایسنا: معاون غذا و داروی وزارت بهداشت با اعلام این که قیمت هیچ قلم دارویی در 6ماهه نخست سال 86افزایش نخواهد داشت ، افزود: بزودی فهرست داروهای رسمی کشور با قیمت نهایی مصوب آن منتشر می شود.
کد خبر: ۱۲۸۹۴۳
رسول دیناروند در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اعمال سختگیری هایی بر شبکه توزیع دارو در ادامه از راه اندازی سیستم نرم افزاری کنترل نسخ پزشکی در سال 86خبر داد و اظهار کرد: از این پس نسخ پس از ورود به داروخانه ثبت الکترونیکی می شوند و از نظر وجود خطا در نسخه نویسی ، وجود داروهای خارج از فهرست و تجویز دارو خارج از استاندارد بررسی و بازخورد آن به پزشکان داده می شود.
وی با بیان این که در داروخانه های عادی نیز نباید داروهای خارج از فهرست دارویی کشور به فروش برسد، گفت: پزشکان فقط مجاز به تجویز داروهای داخل فهرست دارویی کشور هستند؛ بنابراین چنانچه آنها نیازمند دارویی خارج از فهرست هستند، باید از مسیر مراکز دارویی تک نسخه ای تامین شود.
دینار وند تعدیل و کنترل قیمت دارو، بهبود کیفیت داروهای مصرفی با ایجاد فضای رقابت ، افزایش پوشش بیمه ای برای داروهای گرانقیمت و اختصاص یارانه را از سیاست های اتخاذ شده برای افزایش دسترسی مردم به دارو برشمرد.