شربت سکنجبین شربتی آرامبخش و خوش طعم

طرز تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و قدیمی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای رفع تشنگی در ماه های گرم سال و ماه رمضان نیز بسیار مفید است.
کد خبر: ۱۲۸۹۱۷۱

طرز تهیه شربت سکنجبینبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی


آب ۲ لیوان

نعناع ۵۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

سرکه سفید ۵۰ گرم

طرز تهیه شربت سکنجبین

برای تهیه شربت سکنجبین سنتی ابتدا نعناع ها را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آب اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم

تا سریع تر در آب حل شود. نعناع ها را با نخ به هم وصل می کنیم (تا هنگام خارج کردن از شربت راحت تر باشد) و در آب و شکر قرار می دهیم تا عصاره آن کاملا خارج شود.صبر می کنیم تا شربت قوام بیابد و با نعناع طعم دار شود.

اگر از بوی نعناع یا طعم آن خوشتان نمی آید می توانید آن را حذف کنید.همچنین در تهیه شربت سکنجبین سنتی به جای شکر از عسل استفاده می کنند.شما نیز اگر تمایل داشتید می توانید به جای شکر از ۵۰۰ گرم عسل استفاده کنید.

زمانیکه شربت غلیظ شد کمی از شربت را تست کنید تا مطمئن شوید که خوب قوام گرفته یا نه،که برای این کار می توانید کمی از شربت را با قاشق بر دارید و صبر کنید کمی که خنک شد قاشق را کج کنید تا شربت بریزد اگر شربت به سختی از داخل قاشق خارج شد

یعنی غلظت آن مناسب است و سرکه را به آن اضافه می کنیم و تامل می کنیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و اجازه می دهیم تا شربت خنک شود. سپس شربت سکنجبین آماده شده

و خنک را از صافی رد می کنیم تا کاملا صاف شود و بعد در شیشه مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان که خواستیم استفاده کنیم ۱ قاشق غذاخوری در لیوان می ریزیم و روی آن آب سرد می گیریم و مخلوط می کنیم و نوش جان کنید.

newsQrCode
برچسب ها: شربت سکنجبین مقوی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها