نادر جعفری: پنالتی پرسپولیس درست نبود

کارشناس داوری فوتبال کشورمان اعتقاد دارد که در صحنه پنالتی برای پرسپولیس در دیدار با صنعت نفت آبادان هیچ خطایی اتفاق نیفتاده است.
کد خبر: ۱۲۸۸۷۷۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، نادر جعفری کارشناس داوری باسابقه فوتبال ایران  درباره صحنه منجر به پنالتی در دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت آبادان اظهار داشت: چیزی که در تصاویر تلویزیونی به نمایش درآمد، این بود که یک چالش ساده بود و به نظرم هیچ خطایی در صحنه پنالتی رخ نداد.

 

نادر جعفری: پنالتی پرسپولیس درست نبود

 

وی گفت: در مجموع عملکرد تیم داوری در نیمه اول خوب بود. داور دوندگی خوبی داشت و کمک دوم هم دو آفساید گرفت که هر دو صحیح بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها