به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان، با منفی شدن جدیدترین تست کرونای ادن هازارد و ادر میلیتائو، این دو بازیکن به تمرینات رئالمادرید بازگشتند تا یک روز پس از منفی شدن تست کاسمیرو، دست زینالدین زیدان برای چینش ترکیب بازی روز شنبه برابر ویارئال بازتر شود.

بازگشت میلیتائو به تمرینات البته اهمیت بیشتری برای زیزو دارد، چرا که سرخیو راموس (اسپانیا) و رافائل واران (فرانسه) با مصدومیت در بازیهای ملی، وضعیت مبهمی برای حضور در بازی عصر شنبه دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی