دستور تهیه “مربای زردک” خوشمزه و خوشرنگ

زردک یا همان هویج ایرانی بسیار پر خاصیت می باشد و مربای زردک با عسل و حتی “مربای زردک” ساده در طب سنتی بسیار توصیه می شود

زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند و در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد پس تهیه مربای زردک که سرشار از خاصیت است را از دست ندهید.
کد خبر: ۱۲۸۷۳۵۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

ابتدا زردک ها به خوبی می شوییم و سپس پوست آن را گرفته و با رنده درشت، رنده می کنیم.

یک قابلمه لعابی یا تفلونی را انتخاب کرده و شکر و آب را درون آن ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس زردک رنده شده را اضافه میکنیم تا به خوبی بجوشد.

وقتی شهد مربا به جوش آمد حرارت را کم میکنیم تا زردک ها به آرامی بپزد و مربا به قوام خوبی برسد و وقتی متوجه شدیم به قوام دلخواه رسیده گلاب، آبلیمو تازه و خلال پسته را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه که چند قُل خورد شعله را خاموش میکنیم و وقتی مربا سرد شد درون ظروف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.

مواد لازم تهیه مربا زردک

زردک ۵۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲پیمانه

آبلیمو ۱قاشق غذا خوری

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

خلال پسته برای تزئین

newsQrCode
برچسب ها: مربا زردک خوشمزه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها