در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین یک مطالعه جدید نشان میدهد کارکنان فروشگاههای مواد غذایی یکی از مهمترین عوامل انتقال ویروس کرونا هستند. مطابق با نتایج این مطالعه این ریسک مخصوصا در کسانی وجود دارد که با مشتریان تعامل دارند.
این کارکنان که اغلب بدون علامت هم هستند بدون این که خودشان بدانند یا بخواهند یکی از منابع مهم انتقال ویروس هستند.
یکی از اهداف این تحقیق یافتن احتمال انتقال ویروس از طریق افراد بدون علامت بوده است. از ۱۰۴ نفر کارگر این فروشگاهها تست ۲۰ درصد آنها مثبت شده است که در مقایسه با دیگر مکانها عدد بالایی محسوب میشود.
از طرف دیگر کارکنانی که با خریداران در ارتباط هستند ۵ برابر ریسک بیشتری برای ابتلا به کرونا دارند. اما مهمتر از این موارد درصد ناقلان بدون علامت در میان افرادی است که تست آنها مثبت شده است.
از هر ۴ نفری که تست کرونای آنها مثبت شده است، ۳ نفر بدون علامت بودهاند.
دکتر جاستین یانگ که بر روی این تحقیق کار میکرده است با نگرانی از این تعداد ناقلان بدون علامت، آنها را یک سوپر انتقال دهنده میداند.
۹۱ درصد کارمندانی که در این تحقیق شرکت کردهاند گفتهاند که ماسک میزدند و ۷۷ درصد آنها بیرون محیط کاری نیز ماسک داشتهاند با این حال فقط ۶۶ درصد آنها گفتهاند که توانایی انجام فاصلهگذاری اجتماعی را داشتهاند.
مطابق با این تحقیق میزان اضطراب و افسردگی در میان کارکنانی که با مشتریان ارتباط داشتهاند سه برابر بقیه بوده است و افرادی که مجبور بودهاند با وسایل حمل و نقل عمومی به سرکار بیایند نیز اضطراب و افسردگی بیشتری نسبت به دیگر افراد داشتهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم