به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، نان و پنیر و هندوانه از ترکیبات خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد. با کمی ذوق و خلاقیت می توانید این ترکیب ساده را به ساندویچ هندوانه ای مدرن و مجلسی تبدیل کنید و در میهمانی ها سرو کنید.

| هندوانه | 1/4 یک هندوانه متوسط |
| برگ نعناتازه | 1 دسته |
| پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | 225 گرم |
| نان تست | 4 عدد |
| روغن زیتون | به مقدار لازم |
| نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد